skip_main skip_menu

Sommige productfoto's van e-bikes en fietsen zijn slechts visualisaties.

Skrýt

+31 (0) 620 303 316 (Ma–Vri: 8:00–18:00)

Privacybeleid

OPENBARE INFORMATIE OVER DE BESCHERMING VAN PERSOONLIJKE GEGEVENS

1. ALGEMENE INFORMATIE EN INSTRUCTIES OVER RECHTEN

2. Bedrijfsinformatie (de Bewaarder van de Persoonsgegevens): 

 Bedrijfsnaam: BP Lumen s.r.o.

 Rechtsvorm: naamloze vennootschap

 Bedrijfszetel: Puškinova 546, 542 32 Úpice

 Identificatienummers (Bedrijfs-ID, Belasting-ID): Bedrijfs-ID 05565375, Belasting-ID CZ05565375

 Leidinggevenden en hun functies: Bárta Pavel, agent;  Pitaš Vladimír, agent

 Contactgegevens: www.blumen.cz ;  info@blumen.cz ;  info@levit.com

 Telefoon: +420 499 881 327, +420 499 882 793, +420 603 378 710

BP Lumen s.r.o.  bedrijf is een geregistreerde en exclusieve eigenaar van het merk LEVIT.

 Ons bedrijf houdt zich aan de wettelijke verplichtingen met betrekking tot de bescherming van persoonsgegevens, in het bijzonder voor zover de verordening van de Europese Raad (EU) 2016/679 van 27 april 2016, de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) en de Wet op de verwerking van persoonsgegevens nr.  110/2019 Coll.  zijn bezorgd.  Wij hebben passende technische en organisatorische maatregelen genomen om persoonsgegevens voldoende te beschermen.

 Persoonlijke gegevens die van u zijn verkregen, zijn niet toegankelijk voor onbevoegde partijen en uw persoonlijke gegevens zullen niet aan een andere partij worden verstrekt, tenzij u hier eerder van op de hoogte bent gesteld en u hiermee instemt, of tenzij wettelijk vereist, of  tenzij een dergelijke indiening noodzakelijk is voor de uitvoering van een contract of het verlenen van onze diensten.

Uw persoonlijke gegevens worden niet aan derden verstrekt en worden niet buiten Tsjechië overgedragen aan internationale of andere onderwerpen.

1. Basisvoorwaarden:

Persoonlijke gegevens - alle informatie met betrekking tot een natuurlijke persoon, d.w.z. naam, achternaam, adres, gegevens over geboorte, telefoonnummer, e-mailadres enz.

Betrokkene - elke natuurlijke persoon aan wie persoonsgegevens zijn gerelateerd.

Bewaarder van de gegevens - elke natuurlijke persoon of rechtspersoon die de datum verwerkt of hun bewaarder is

Verwerking van persoonsgegevens – alle bewerkingen of een reeks bewerkingen met persoonsgegevens, zoals het verzamelen, opslaan, bijwerken of wijzigen, gebruiken enz.

Toestemming voor de verwerking van persoonsgegevens – een vrijwillige, specifieke, geïnformeerde en ondubbelzinnige wilsuiting van de Betrokkene waarmee de Betrokkenen hun toestemming voor de verwerking van hun persoonsgegevens uitdrukken.  De Betrokkene heeft het recht om deze toestemming voor de verwerking van hun persoonlijke gegevens op elk moment en zonder enige reden in te trekken, en de Bewaarder van de Gegevens is verplicht om de verwerking van dergelijke persoonlijke gegevens voor het opgegeven doel zonder onnodige vertraging te beëindigen, tenzij de beëindiging is  in strijd is met wettelijke voorwaarden, uitvoering van wettelijke verplichtingen, uitvoering van eventuele contracten, of het een legitiem belang is van de Bewaarder.

Rechten van betrokkenen:

Het recht om geïnformeerd te worden

U hebt het recht om ons te vragen u te informeren over welke persoonlijke gegevens over u worden verzameld, en in welke mate en met welk doel de gegevens worden verzameld en verwerkt, en of er al dan niet andere ontvangers of een categorie ontvangers van uw  persoonlijke gegevens.  Dergelijke informatie wordt gratis verstrekt binnen maximaal 30 dagen, of binnen 90 dagen in buitengewone omstandigheden waarvan wij u echter op de hoogte zullen stellen.

Als u vraagt ​​om geïnformeerd te worden over de aard van de persoonlijke gegevens die we over u verzamelen, moeten we eerst bevestigen dat u echt een persoon bent die de eigenaar van de gegevens is.  Daarom wordt u geadviseerd om u bij uw verzoek voldoende te legitimeren.

We hebben het recht om verzoeken om informatie te weigeren die ongegrond zijn, onredelijk terugkerend zijn, of het verkrijgen ervan onvoldoende inspanning kost, of die te moeilijk te verkrijgen zijn (meestal uit back-upsystemen, archieven enz.).

Het recht op update van gegevens, het recht op correctie

Aangezien persoonsgegevens in de loop van de tijd kunnen veranderen (bijvoorbeeld wijziging van achternaam, adres), stellen wij het op prijs als u ons op de hoogte stelt van eventuele wijzigingen.  Dit houdt verband met uw recht op correctie van de persoonsgegevens die wij over u bewaren.  Als u merkt dat ze niet meer up-to-date zijn, hebt u het recht om te eisen dat ze worden bijgewerkt.

Het recht om bezwaar te maken

Indien u van mening bent dat uw persoonsgegevens niet in overeenstemming met de wet worden verwerkt, heeft u het recht bezwaar aan te tekenen, waarna wij onderzoeken of uw bezwaar gegrond is.  U hebt ook het recht uw bezwaar te richten aan een relevante toezichthoudende autoriteit voor gegevensbescherming, gevestigd op het volgende adres: Úřad pro ochranu osobních údajů, Pplk.  Sochora 27, 170 00 Praag 7.

Het recht op wissen en intrekken van uw toestemming voor de verwerking van persoonsgegevens

Als u ons toestemming hebt gegeven voor de verwerking van uw persoonlijke gegevens, hebt u het recht om deze op elk moment in te trekken en zullen wij de gegevens die uitsluitend op basis van uw toestemming worden verwerkt, wissen.  Het recht op verwijdering is niet van toepassing op gegevens die worden verwerkt vanwege verplichtingen die voortvloeien uit de uitvoering van een contract, wettelijke redenen of legitieme belangen.

Details van de basisvoorwaarden en de rechten van de proefpersonen zijn te vinden in de richtlijn Algemene Verordening Gegevensbescherming (EU) 2016/679.

1. PERSOONLIJKE GEGEVENSVERWERKING, REIKWIJDTE, DOEL, WETTELIJKE TOESTEMMING EN OVERDRACHT VAN PERSOONSGEGEVENS

Ons bedrijf verwerkt persoonsgegevens die in deze onderwerpcategorieën vallen voor de volgende doeleinden, met de volgende rechtsgrond voor verwerking, en een overzicht van ontvangers van deze gegevens.

Categorie betrokkene Persoonsgegevens Doel van de verwerking Rechtsgrond Doorgifte

Klanten Naam, achternaam, e-mail, telefoon, website, factuuradres, afleveradres, bankrekeningnummer, Bedrijfsnummer, BTW-nummer, Cookiebestanden Registratie bij een B2C-portaal en levering van goederen en diensten Prestaties volgens een contract Niet overgedragen

Distributeurs en geregistreerde verkopers Naam, achternaam, e-mail, telefoon, website, factuuradres, afleveradres, bankrekeningnummer, Bedrijfs-ID, btw-nummer, Cookiebestanden Registratie bij een B2B-portaal voor levering van goederen en diensten Prestaties volgens een contract  Niet overgedragen

Abonnees op de nieuwsbrief Naam, achternaam, e-mailadres Verzenden van nieuwsbrieven met informatie Expliciete toestemming Alleen aan contractuele onderaannemer voor de verwerking van persoonsgegevens* die marketing- en PR-diensten levert

Deelnemers aan promotieprojecten en sportevenementen en testevenementen voor het publiek Naam, achternaam, woonplaats, geboortedatum, e-mail en telefoonnummer

Fotografie / audiovisuele opname van een publiek evenement

Opname in een project, aanmelding voor een evenement, (huur testfiets – individueel) en gepast inschrijven in een project,

project promotie doeleinden / evenementen / bedrijven van het merk Levit

Prestaties volgens contract – aanvragen vrijwillig gedaan;  uitdrukkelijke toestemming

uitdrukkelijke toestemming

Alleen aan contractuele onderaannemer* voor de verwerking van Persoonsgegevens die marketing- en PR-diensten levert

 

 *Contractuele onderaannemer voor verwerking van persoonsgegevens:

De gegevensbeheerder maakt gebruik van de diensten van contractpartner Barta.bike, s.r.o., Bedrijfs-ID 06066356, gevestigd aan Puškinova 1064, 542 32 Úpice, die de persoonlijke gegevens van de Betrokkenen kan verwerken in het kader van het leveren van contractuele marketing- en promotiediensten, waaronder webmastering, maar alleen  in overeenstemming met de hierboven vermelde criteria en beleidslijnen.  In dat geval gebruikt de Verwerkingsonderaannemer alleen zijn contractuele werknemers voor dergelijke verwerking en is hij verplicht zich te houden aan alle beleidslijnen en technische maatregelen voor gegevensbescherming die zijn vastgelegd in geldige wetten.

 II.

Voorwaarden voor verwerking, opslag en verwijdering van persoonsgegevens

Persoonsgegevens van Betrokkenen die zijn opgeslagen in overeenstemming met verplichtingen die voortvloeien uit de wet, worden verwijderd nadat een verjaringstermijn is verstreken waarin de Bewaarder verplicht is de gegevens te bewaren.

Persoonsgegevens die worden verwerkt op basis van toestemming van de Betrokkene, worden bewaard gedurende maximaal 5 jaar na het verstrekken van de toestemming.  De gegevens worden onmiddellijk verwijderd als de toestemming wordt ingetrokken.

Persoonlijke gegevens die om andere redenen worden verwerkt, worden onmiddellijk verwijderd nadat ze voor dit specifieke doel zijn gebruikt.

 

INFORMATIE MET BETREKKING TOT PRIVACY EN INTERNET

Cookie-bestanden

 Bij elk bezoek aan onze website wordt u geïnformeerd over ons gebruik van technologieën die worden gebruikt voor het verzamelen en opslaan van informatie met behulp van cookiebestanden die naar uw apparaat worden verzonden.  Cookiebestanden zijn kleine tekstbestanden die niet door ons worden verzonden en ook niet door ons worden verwerkt.  Deze cookiebestanden verzamelen geen persoonlijke informatie over u, maar volledige en foutloze functionaliteit kan zonder deze niet worden gegarandeerd.

Analyse en statistieken

Onze website wordt gemonitord en geanalyseerd met behulp van Google Analytics-analysediensten;  geen gegevens die via deze dienst worden geanalyseerd, zijn uw persoonsgegevens.

Nieuwsbrief verzonden naar e-mail

Indien u ons uw e-mailadres verstrekt om de nieuwsbrief te ontvangen, geeft u ons uw uitdrukkelijke toestemming om u een e-mailnieuwsbrief te sturen.  Ons bedrijf zal het aldus verkregen e-mailadres niet aan derden verstrekken, alleen aan zijn contractuele onderaannemer voor de verwerking onder de voorwaarden van het leveren van marketing- en promotiediensten.  Als u in de toekomst besluit dat u de nieuwsbrief niet langer wenst te ontvangen, kunt u uw toestemming voor de verwerking van uw e-mailadres intrekken door te antwoorden op het e-mailadres in de footer van de e-mail, of door  stuur uw verzoek naar info@bplumen.cz, of schriftelijk op het hoofdkantoor van het bedrijf.

Deel uw rijervaring met ons # levitbikes

toon profiel